Лидерът на “Атака” – Стара Загора Михаил Михайлов от размириците в Пловдив: “Отнесох юмрук в лицето, но съм жив и здрав!”

STZAGORA.NET

Михаил Михайлов

В профила си във Фейсбук лидерът на ПП “Атака” в Стара Загора Михаил Михайлов публикува следния статус, след като беше в Пловдив, в района на размириците около джамията в центъра на града (без редакторска намеса):

“За тези дописници на медии, твърдящи, че са журналисти, които пишат глупости и не си проверяват информацията – заявявам, че съм ЖИВ и ЗДРАВ, а не пребит!

Да, отнесох един юмрук в лицето докато се подготвях с двама мои съратници за интервю по ТВ Алфа. След като видяха надписа “АЛФА АТАКА” на микрофона, двама очевидно пияни или дрогирани младежи с бира в ръка побесняха от ярост.

Започнаха да бълват обидни епитети по адрес на лидера на ПП АТАКА. Направих неуспешен опит да ги успокоя и да им обясня, че АТАКА не е виновна за състоянието на България, най-малко Волен Сидеров.

На тях явно не им беше до разговори, а бяхо дошли там на купон или да пребият някого.

Жандармерията стоя безучастно на 2-3 метра от случващото си, а минути преди това също безучастно гледаха как павета и камъни летят срещу джамията в центъра на Пловдив и чупят прозорци.Това доказва за пореден път, че полицията не си върши работата, а само наблюдава.

Още по-позорно е, че всичко това се случи пред самата джамия, откъдето ислямистите най-вероятно наблюдаваха и се наслаждаваха на това как българи са срещу българи. Потриваха доволно ръце и си викаха “Хахаха, вижте ги българите – циганска работа, даже срещу нас не могат да се обединят и пак ще ги …м още 500 г.! ЧЕСТИТО, БЪЛГАРИ!”
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн