Заралийка – с шанс за бебе на 2014-та година

STZAGORA.NET
Заралийка почти сигурно ще бъде бебе на Новата 2014-та година, съобщи Агенция “Стандарт”. Класацията ще бъде обявена на 5 януари. Малката чаровница Сияна е изплакала буквално с новогодишните салюти – само 1 минута след 0 часа на 1 януари. Това съобщиха от старозагорската АГ клиника на университетската многопрофилна болница “Проф. д-р Стоян Киркович” в първия работен ден. Въпреки че е подранила, госпожицата е с нормално тегло – 2,570 кг и ръст на манекенка – 47 см.

„Терминът ми бе в края на януари, седнахме спокойно на новогодишната трапеза, но към 11 часа изведнъж ме свиха болките. Отидохме със съпруга ми в болницата и докато се усетя бебето се роди”, разказва щастливата майка Силвия Бенчева. Това е втората рожба на 27-годишната жена, която е зам.-главен касиер в търговска верига в Стара Загора. Сияна и съпругът Мирослав, който е автомонтьор, имат и 4-годишна дъщеричка – Мирослава.

Общо 1610 бебета са се родили през 2013-та в старозгорската АГ-клиника, с около 100-ина повече от предшината година. Само за първите два дни на Новата година тук са проплакали общо 8 новородени – 5 момчета и 3 момичета. Първото бебе обаче е момиче и това според народното поверие означава, че годината ще бъде плодовита и мирна.

Матей БОНЕВ
#

spodelime.com

1 коментар on “Заралийка – с шанс за бебе на 2014-та година”

  • Анонимен wrote on 2 януари, 2014, 23:52

    4estito tova trqabva da bade babe na godinata,


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн