Д-р Стефан Шишков е новият заместник-изпълнителен директор на МБАЛ “Проф. д-р Стоян Киркович” АД (Университетска)

STZAGORA.NET

Д-р Стефан Шишков

Д-р Стефан Шишков е новият заместник-изпълнителен директор по административната дейност на МБАЛ “Проф. д-р Стоян Киркович” АД (Университетска). Той заменя на този пост д-р Живко Желязков, който ще продължи работата си като детски хирург в болницата.

Смяната се налага поради регулярните ангажименти на д-р Желязков в Управителния съвет на Българския лекарски съюз, което налага и честото му отъствие от болницата в момент, когато престои интензивна работа по въвеждането на новата структурна реформа, поясни изпълнителният директор на лечебното заведение проф. д-р Петрана Чакърова. Д-р Желязков е допълнително ангажиран и с обучението си в Тракийския университет, където изучава задочно “Здравен мениджмънт”. Освен това той е по-полезен като детски хирург, защото в болницата има само трима лекари с такава специалност.

Новият заместник-директор д-р Стефан Шишков е неврохихург и е познат като специалист с дълъг опит в МБАЛ “Проф. д-р Стоян Киркович”.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн