Областният управител Живка Аладжова инициира ежемесечни срещи с държавните институции в системата на здравеопазването

STZAGORA.NET

Областният управител в Стара Загора Живка Аладжова инициира ежемесечни срещи с държавните институции в системата на здравеопазването. Целта е да се координира съвместната дейност за подобряване качеството на здравното обслужване на населението в областта.

Първата среща днес бе с д-р Славка Йорданова, директор на РЗОК, д-р Елена Канева, директор на РЗИ и проф. д-р Петрана Чакърова, изпълнителен директор на МБАЛ „Проф. Д-р Стоян Киркович” – Университетска.

На срещата се обсъдиха мерки за подобряване условията за хоспитализиране на пациентите и условията на труд на работещите в здравното заведение. Предстоят поредица срещи на Областния управител с ръководствата на Центъра за спешна медицинска помощ в Стара Загора и общинските болници в областта, на които ще се положат усилия за подобряване на съвместната работа с МБАЛ „Проф. Д-р Стоян Киркович” и ще се регулира по-правилно потокът от пациенти, с цел максимално добро обслужване.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн