“Различният поглед” приюти духа на Индия в Къщата на Арх. Димов

STZAGORA.NET

Сдружението за съвременно изкуство и култура “Различният поглед“ реализира първата от поредицата културни вечери, посветени на различни националности по проект “Културен шейк” на Младежката банка към Обществения дарителски фонд в Стара Загора.

На 21 ноември 36 души се потопиха в духа на Индия благодарение на доц. Васил Хаджиилиев и Иванка Христова, и тяхната омайваща презентация на едномесечното им пътуване до екзотичната страна. Присъстваха журналисти, доброволци, младежи, учители, любители на пътуванията и различните култури. Гостите общуваха на чаша масала – индийски традиционен чай, слушаха музика за ситар в изпълнение на Рави Шанкар и се дивяха на пъстрите снимки, които доцент Хаджиилиев бе подготвил и остроумно коментираше.

Следващия четвъртък, 28.11.2013 г., „културния шейк“ в Къщата на Арх. Димов ще бъде забъркан от младежи от различни националности, които работят или са доброволци в България. Изявата е част от голямото парти на ССИК “Различният поглед” в чест на всички доброволци, взели участие в тазгодишното Шесто издание на ежегодния едноименен младежки фестивал на изкуствата и в други младежки събития на Сдружението в периода август-ноември.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн