“Различният поглед” прожектира мюзикъла „Котките“ за учениците от Музикалното училище

STZAGORA.NET

Известната екранизация на най-касовият мюзикъл на всички времена – „Котките“ – бе прожектирана днес в залата на Регионална библиотека „Захарий Княжески“. Безплатната образователна прожекция по проект „Младежка Арт Зона“, финансиран от програма „Младежта в действие“, бе организирана от Сдружение за съвременно изкуство и култура “Различният поглед” специално за училището по изкуства НУМСИ „Христина Морфова“ в Стара Загора.

На прожекцията присъстваха ученици от Музикалното училище, преподаватели в различни специалности, както и граждани, любители на кино-мюзикъла. Дейно участие в организирането на прожекцията взе ученикът от класа по поп и джаз пеене в училището Даниел Николов, който е част от инициативната група по проекта. През месец септември заедно със своя колега пианист Деян Асенов той взе участие и в музикалния уъркшоп на Веселин Веселинов-Еко, проведен в рамките на Шестия ЕМФИ “Различният поглед” 2013 г.

Прожекциите по проект „Младежка Арт Зона“ на ССИК “Различният поглед” продължават всяка сряда вечер от 19:30 ч. в Къщата на Арх. Димов на ул. Сава Силов 37.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн