На 1 ноември връчиха наградите „Икар“ в Стара Загора

STZAGORA.NET
За девета поредна година в Стара Загора по случай 1 ноември – Ден на народните будители, беше присъдена наградата “Икар” за изключителни постижения и извоювани награди от национални и международни състезания, олимпиади и конкурси.

Колективната награда тази година Общинският съвет присъди на отбора на Професионалната гимназия по електроника „Джон Атанасов”, спечелил състезание и квота за участие в програмата „Евроскола” на Европейския парламент.

Носител на индивидуалната награда е Иван Петков Петков – випуск 2013 на Гимназия с преподаване на чужди езици „Р. Ролан”, завоювал първо място на Национално състезание по публична реч в София и класиран сред първите 10 участници на международния кръг на състезанието, проведено в Лондон.

Носителите на „Икар 2013″получиха бронзова статуетка, изработена от скулптора Красимир Зарков, диплом и парична награда.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн