Младежкият общински съвет в Стара Загора положи клетва

STZAGORA.NET

На тържествена сесия в общинската зала “Петко Славейков” новите членове на Младежкия общински съвет в Стара Загора положиха клетва. Тя бе открита от председателя Христо Иванов, ученик от 12 клас на Професионална гимназия по електроника „Джон Атанасов“, който благодари на членовете на МОС, които са му гласували доверие , както и на ръководството на Община Стара Загора за подкрепата.

Кметът на Млада Загора Десислава Костова представи дейността на МОС за периода 2012-2013 година, като подчерта, че през него са успели да реализират над 30 кампании, съвместно с общинска администрация. Новите общински съветници избраха основните насоки и цели на дейността си за новия мандат.

Новоизбраният кмет на Млада Загора 2013–2014 година Тихомир Димитров от 12 клас на ПМГ “Гео Милев” прочете тържествената клетва. В словото си той отбеляза, че вече 17-та година МОС е мястото, където се събират будни млади хора, които дават своя принос за нашия красив град.

След тържествената сесия в зала „Славейков“ бяха раздадени наградите „Икар 2013“.
В залата присъстваха председателят на ОбС Емил Христов, зам.-кметът Иванка Сотирова , общински съветници,служители и представители на сродни организации. След тържествената сесия в зала „Славейков“ бяха раздадени наградите „Икар 2013“.
#vvv

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн