В понеделник ще се проведе заседание на Областния щаб за защита при бедствия

STZAGORA.NET

Живка Аладжова

Областният управител Живка Аладжова ще проведе заседание на Областния щаб за изпълнение на Плана за защита при бедствия на 28-ми октомври 2013 год. Заседанието ще започне в 10 часа в конферентната зала на Областна администрация – Стара Загора. В него ще участват членовете на Областния щаб, кметовете (заместник-кметовете) на общини и експертите по отбранително-мобилизационна подготовка и защита на населението. Целта на заседанието е да се изясни до каква степен са подготвени общините и структурите в областта за действие при усложнени зимни условия.

Една от основните задачи на Областния съвет по сигурността и Щаба за изпълнение на Плана за защита при бедствия е провеждане на регионалната политика по планиране и подготовка за отбрана, осигуряване спазването на обществения ред, сигурността и защитата на населението в областта при кризисни ситуации.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн