Предстоящо в Стара Загора: Класация “Гепард” на “Икономедиа” за малки и средни фирми

STZAGORA.NET
На 28 октомври Стара Загора ще бъде домакин на регионална среща на бизнеса, на която ще бъдат връчени наградите на най-динамично развиващите се малки и средни компании в Южна България, съобщиха организаторите. „Гепард” е едно от най-престижните събития, организирано от „Икономедиа” АД – групата, която издава вестниците „Капитал”, „Капитал Daily” и електронното издание „Дневник”.

На събитието в Стара Загора в.”Капитал” ще представи новото списание „Гепард 2013”. През тази година класацията подрежда компаниите по обновена методология, чрез която цели да представи още по-детайлно динамичния малък и среден бизнес в страната.

Класацията „Гепард” подрежда малките и средни компании, които имат от 10 до 249 служители по ръста на техните приходи за последната година, като изследва тяхното представяне за последния тригодишен период (2010–2012 г.) Критериите за попадане в класацията са: компанията да има ръст на приходите през последните две години, броят на служителите да бъде поне 10 души, годишният оборот за 2012 г. да е над 3,9 млн.лв. и/или стойност на активите над тази сума и по-малко от 97,5 млн.лв.

Ще бъдат отличени най-успешните фирми от регионите на Стара Загора, Пловдив, Хасково, Сливен и Ямбол.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн