Пловдивският театър гостува на старозагорска сцена на 12 ноември с комедия по Франка Раме и Дарио Фо

STZAGORA.NET
Драматичен театър Пловдив гостува на старозагорска сцена на 12 ноември от 19.30 часа в залата на Кукления театър със спектакъла “Sех без захар” – комедия по Франка Раме и нобелевия лауреат Дарио Фо, моноспектакъл на Елена Атанасова (“Аскеер” за първото си монопредставление “Дневникът на Бриджит Джоунс”). Приходите ще бъдат дадени за въстановяване на изгорялата сцена на театъра.

Постановката на Борислав Петранов и Щефан Флеминг от Виена е с награда за най-добра женска роля от Международния фестивал на моноспектаклите „BGMOT” 2012.

В този спектакъл става дума за двете най-важни теми на нашето време: сексът и тлъстините. Цели вестникарски империи са изградени върху тях, обградени сме от сексуални съвети и предложения за диети. Но казват ли ни те истината? Не. В тази искряща комедия на Франка Раме и Дарио Фо ще научите най-накрая абсолютната истина за това и може би след представлението ще напуснете театъра променени.

В спектакъла са използвани песни на бразилската певица Marisa Monte, на израелския певец Mike Brant, американската певица Eartha Kitt, както и на френския певец Gerard Lenorman.

ЦЕНА НА БИЛЕТИТЕ: 6.00 и 8.00 лева.
БИЛЕТИ: СИНДИКАЛЕН ДОМ (западен вход), от 4 ноември 2013 г.
КАСАТА РАБОТИ ОТ 10.00 до 14.00 и от 15.00 до 18.00 часа.
ТЕЛЕФОН ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ НА БИЛЕТИ: 0888 468 173 (Виолета Нанева).
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн