ОДМВР – Стара Загора издирва трима възрастни – двама мъже и една жена

STZAGORA.NET

Стою Стоев

ОДМВР – Стара Загора издирва Стою Бонев Стоев на 88 години от с.Богомилово, община Стара Загора. Около 17.00 ч на 22.09.2013 г. напуснал дома си и до момента е в неизвестност.

Стою Стоев е висок около 170 см, с къса бяла коса, слаб. Бил е облечен със светъл панталон и тъмночервено горнище на анцуг.

Умоляват се гражданите, които разполагат с информация за издирвания, да подадат сигнал на тел. 112 или в най-близкото районно управление „Полиция”. 

* * *

Боньо Колев

ОДМВР – Стара Загора издирва Боньо Николов Колев на 86 години от с.Малка Верея, община Стара Загора. На 12.08.2013г. мъжът е напуснал дома си и оттогава в неизвестност.

Боньо Колев е висок около 170 см. Нормално телосложение, с къса бяла коса. Бил е облечен е с черен панталон и синя манта.

Умоляват се гражданите, които разполагат с информация за издирвания, да подадат сигнал на тел. 112 или в най-близкото районно управление „Полиция”. (На 1 октомври е открит в добро състояние от служители на Второ РУП – Стара Загора в местността „Седми километър” северно от с.Малка Верея.) 

* * *

Куна Иванова

ОДМВР – Стара Загора издирва КУНА КАРУШКОВА ИВАНОВА на 74 години от Стара Загора. На 27.08.2013 г. около 19.00 ч жената е напуснала дома си и оттогава е в неизвестност. Висока е около 160 см, слаба, с къса прошарена коса, кафяви очи, облечена с кафява шарена пола и жълта блуза.

Умоляват се гражданите, които разполагат с информация за издирваната, да подадат сигнал на тел. 112 или в най-близкото районно управление „Полиция”.
#vvv

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн