Пламен Липенски преди мача на “Берое” с “Пирин” (Гоце Делчев): Мислим само за победа!

STZAGORA.NET
Преди двубоя от Х кръг на “А” група между съставите на “Пирин” (Гоце Делчев) и “Берое” пред камерата на beroe.tv застана Пламен Липенски. Вижте какви са очакванията на треньорското ръководство за двубоят утре (25 септември) от 17 ч.:

- Г-н Липенски, каква е важността на двубоя?

- Специално този мач е важен, както всички досега, а и тези, които предстоят. Нашето внимание е насочено единствено към трите точки и победата.

- Какъв двубой очаквате предвид факта, че съперникът има само една спечелена точка до момента?

- Ние познаваме добре противника. Аз мисля, че тази една точка, която в момента имат, не е реална. Това нас не ни интересува. Важното е да не подценим противника, защото знаем какво става тогава. В процеса на самия мач е трудно да се обърне. Затова не трябва да има никакво подценяване в нашите редици.

- Знаем какво е състоянието на терена в Гоце Делчев, в сравнение с това на стадион “Берое”. Според Вас това може ли да попречи на “Берое” да покажа своята игра, която, както знаем, е технична и бърза?

- Ние се опасяваме точно от това, защото теренът е същият, както с “Локомотив” (София). Видяхме там какво стана. Единствената причина, като не се оправдавам с терена, че не можахме да вземем трите точки, но нашият отбор играе футбол и точно от терена се опасяваме. Но ние трябва да мислим, трябва да се приспособим, защото теренът е еднакъв и за двата отбора. Трябва да се настроим по-бързо и по-добре от противника, за да можем да постигнем нашата цел.

- Какво е кондиционното състояние на играчите предвид факта, че мачът идва само три дни след двубоя с “Ботев”?

- Ние сме свикнали и това не ни притеснява дори през 2-3 дни да играем. И миналата година го доказахме. Даже ставаме по-добри. В такъв случай трябва да обърнем по-голямо внимание на възстановяването, отколкото на натоварването. Ние имаме богат опит в това и не вярвам да изиграе роля в предстоящия мач.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн