За два часа в събота реорганизират движението по централния булевард в Стара Загора

STZAGORA.NET

На 21.09.2013 г. от 14:00 часа до 16:00 часа ще бъде спряно движението на личен, обществен и договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка, по южното платно на бул. „Цар Симеон Велики”, в участъка от бул. „Св. Патриарх Евтимий” до бул. „Крайречен”.

Движението ще се осъществява двупосочно в северното платно за движение на бул. „Цар Симеон Велики”.

Временната организация на движението е разпоредена със заповед на кмета на Община Стара Загора във връзка с осигуряване на безопасна организация и извършване на измерване неравностите на повърхността на асфалтовата настилка след приключилия ремонт и рехабилитация на бул. „Цар Симеон Велики”.

За посоченото време е осигурена вертикална пътна маркировка.

Движението на МПС ще се нормализира след приключване на мероприятието, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната.

Уведомени са ОД на МВР – Стара Загора, РСПБЗН – Стара Загора, „Тролейбусни превози” ЕООД, ДЗЗД „Автобусни превози – Стара Загора” и всички заинтересовани лица.
#
Разписание - градски транспорт >>>>

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн