Намалено е водоподаването от помпени станции “Ягода” и “Зимница” към Стара Загора, засегнати са няколко квартала

STZAGORA.NET
“Водоснабдяване и Канализация” ЕООД гр. Стара Загора съобщава на гражданите, обществените и болнични заведения, предприятия и фирми, че във връзка с прекъсване на електро захранване на ЦПС (централни помпени станции) „Ягода” и „Зимница” по независещи от нас причини и в следствие на това възникнала повреда на трафопост, засягащ 19 броя кладенци от водоснабдителна система Ягода, водоподаването към град Стара Загора към момента е сериозно намалено.

По тази причина е наложително да въведем режимно водоподаване до неговото възстановяване в нормални граници. В рамките на днешния ден (сряда, 21 август 2013) ще бъдат засегнати следните жилищни квартали:

1. Кв. „Три чучура” – север, център и юг;
2. Кв. „Казански” – запад и изток;
3. Кв. „Лозенец”;
4. Кв. „Гърбачев” – изток и запад;
5. Средна водоснабдителна зона, обхващаща кварталите в централна градска част на север от бул. „Цар Симеов Велики” и на запад от бул. „Патриарх Евтимий”.

Аварийните екипи от ВиК дружеството работят активно по овладяване на тази изключително сложна и непредвидена ситуация. Считаме, че най-късно до 17.00 часа днес ще бъде възстановено захранването на изолираните 19 броя кладенци.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от денонощния Дежурен на експлоатационен район „Стара Загора” на телефони 042/601 639 и 042/601 648.

„ВиК” ЕООД Стара Загора се извинява за причиненото неудобство и препоръчва на всички свои абонати да се съобразяват с въведените ограничения и не правят излишни презапасявания с питейна вода.

ИНЖ. РАДОСТИН МИЛАНОВ
Управител „ВиК” ЕООД – Стара Загора
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн