Да не се паркират коли в северното платно на ремонтирания централен булевард, призовават от Община Стара Загора

STZAGORA.NET

Движението по бул. „Цар Симеон Велики” в участъка от бул. „Св. Патриарх Евтимий” до бул. „Крайречен” в Стара Загора се осъществява двупосочно само в северното платно. От Община Стара Загора призовават гражданите да се съобразяват с въведените временни ограничения на движението в района и да не спират автомобилите си в северната лента на булеварда, за да може да се извършва безпроблемно двупосочното движение.

До 25.08.2013г. е спряно движението на личен, обществен и договориран транспорт в този участък, както и на моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка, поради извършваните ремонтни дейности на южното платно на централния булевард. За безпрепятственото им извършване са поставени всички необходими знаци. Всички пресечни улици са проходими и движението север-юг в района на ремонтните работи става без проблеми.

Ремонтът на северното платно на бул. „Цар Симеон Велики” в участъка от бул. „Св. Патриарх Евтимий” до бул. „Крайречен” трябва да започне от 26.08.2013 г. и да завърши на 16.09.2013 г. За целта в участъка ще бъде спряно движението на всички МПС. Движението ще се осъществява двупосочно в южното платно.
#vvv

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн