Гласувайте Долината на тракийските царе да стане първа в Чудесата на България

STZAGORA.NET

Златната маска на Терес от Долината на тракийските царе и нейният откривател д-р Георги Китов

В разгара сме на националното гласуване за Чудесата на България. След като миналата година Долината на тракийските царе се класира на трето място, а през януари 2013 г. Казанлък бе домакин на дискусията за Чудесата на България, археологическите открития в Долината отново са сред фаворитите за спечелване на престижното първо място. От старта на кампанията на 2 август до днес Долината на тракийските царе събра 25% от вота и заема второ място в общата класация до този момент.

Гласуването ще премине в два тура – до м. септември 2013 г. ще се гласува за топ 20 на обектите, а до м. октомври – за топ 10. Резултатите, както и през 2012 г., ще бъдат обявени официално на специална церемония.

Казанлък има огромният шанс да стане първи в класацията на уникалните археологически открития у нас в периода 2000-2013 г. със своята неповторима Долина на тракийските царе. Всичко зависи от нас, жителите на града, от нашите гости, които гостоприемно посрещаме и на които с гордост показваме невероятните находки от тракийската цивилизация по нашите земи, и от многобройните ни приятели в България и по света.

Всички желаещи, които са в Казанлък, могат да се включат в гласуването, като за тяхно улеснение има изнесен компютър на ул. „Искра“ 4. Възможност за гласуване има още в ИМ „Искра“ и Художествената галерия, в Общинска библиотека „Искра“.

Да гласуваме за „Долината на тракийските царе” на сайта http://www.bgchudesa.com, за да спечели нашата Долина заслужено определението „Чудесата на България”.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн