Министърът на транспорта Данаил Папазов ще посети Стара Загора

STZAGORA.NET
Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов ще посети Стара Загора на 30 юли, вторник.

В 11:00 ч. програмата на министър Папазов започва със среща с кмета на града Живко Тодоров, а след нейния край ще разговаря с областния управител Живка Аладжова.

Очаква се по време на срещите да се обсъди състоянието на транспортната инфраструктура в Стара Загора и региона.

Данаил Папазов е роден на 23 февруари 1959 г. в добричкото село Красен. Завършва ВВМУ „Никола Вапцаров“ със специалност „Корабоводене“, а после и магистратура „Инженер–корабоводител“. Впоследствие завършва Стопанско управление в Нов български университет. Специализирал е в Лондон и Хамбург. В периода 1994-1997 г. е заместник-директор в Булюнион България. Между 1997 и 2001 г. е старши помощник-капитан. От 2001 г. е изпълнителен директор и член на борда на директорите на Пристанище Варна. От 29 май 2013 г. е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн