Хюррем Султан от сериала “Великолепният век” се покрила в Германия

STZAGORA.NET
Феновете на „Великолепният век” имат повод за тревога. Снимките на сериала са замразени за неизвестен период от време заради неочакваното завръщане в Германия на 30-годишната звезда на сериала Мерием Сара Узерли. Актрисата изпълнява ролята на Хюррем Султан – любима на Сюлейман Великолепни във „Великолепният век”, пише в. “Монитор”, цитиран от http://novinite.bg. Тя е родена в Касел, Германия, и е с двойно гражданство – немско и турско. Баща й Хюсеин е турчин, а майка й Урсула – германка.

В поредица интервюта Мерием обяви, че турските поредици „траят маниакално дълго” и прикованите за екрана зрители не могат да имат нормален живот. Аудиторията на „Великолепният век” тя определи като „елементарни роботи”.

Саркастичните й изказвания били страничен ефект от депресия, която актрисата вече лекува в германска клиника. Един ден тя просто не се явила на снимачната площадка и оттогава се крие.

Според турски медии Узерли вече дължи на продуцентите неустойка от 800 000 евро. По договор тя няма право да се снима в други продукции в следващите пет години.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн