Изявление на Агенцията за регионално икономическо развитие – Стара Загора

STZAGORA.NET
Скъпи приятели, колеги, партньори и клиенти, В резултат на опити за некоректно отношение към дейността и опита му екипът на АРИР – Стара Загора се обръща със следното изявление към всички вас: АРИР – Стара Загора е приемна структура на европейски информационен център от европейската мрежа Европа Директно (Europe DIRECT) по силата на рамково споразумение № 30-CE- 0239549/00-12, съгласно което екипът преминава през обучения, организирани от ЕК и предоставя информация и услуги, свързани с политиките и инициативите на ЕС.

Екипът ни няма каквито и да било претенции към легитимността и качеството на дейности и услуги, предоставяни от други организации, които са поставили в наименованията си “център” и “европейски” – заедно или поотделно, доколкото българското законодтелство не поставя каквито и било ограничения за това.

Относно квалификацията на екипа и опита на АРИР за организирането на обучения, включително и свързани с подготовката и управлението на проекти, бихме искали да поясним, че екипът ни е предоставя такива повече от 10 години, също и по споразумение с Агенция по заетостта. Изпълнените и отчетени повече от 50 проекта с международно финансиране са практическият опит, който споделяме с всички, които имат желание да се учат.

Ние нямаме каквито и да било претенции към опита и квалификацията на други организации, които са поставили в наименованията си “център” и “европейски” – заедно или поотделно и се надяваме на тяхната лоялна конкуренция.

Екипът на АРИР – Стара Загора и Европа Директно-Стара Загора остава отворен за съвместни конструктивни инициативи в сферата на европейското развитие на страната ни и обучнията, свързани с развитието на бизнеса.

Благодарим на всички, които се отнасят партньорски, приятелски и колегиално към нас като екип, опит и инициативи! Екипът на АРИР-Стара Загора
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн