Старозагорските полицаи – с призови места от Зоналното състезание по стрелба

STZAGORA.NET

Първо отборно място за жени и трето отборно място за мъже завоюваха вчера полицейски служители от ОДМВР – Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция.

На зоналното състезание от зона 7 по стрелба с пистолет за служители на МВР, което тази година се проведе в Кърджали, полицаи от три областни дирекции и специализирани полицейски сили премериха силите си в отборна и индивидуална стрелба. Състезанието включваше стрелба от различни разстояния, презареждане на оръжието и придвижване, което е част от подготовката на полицейските служители.

Под ръководството на своя треньор, гл. инспектор Милен Минчев, инспектор Богдана Чакалова и инспектор Ивона Стоилова от ОДМВР – Стара Загора завоюваха първото място в отборната стрелба за жени, а с първо място при мъжете се окичи отборът на Специализирани полицейски сили в Кърджали. При отборното класиране за мъже отборът на ОДМВР – Стара Загора в състав ст. полицай Здравко Илчев и старши полицай Борислав Петров спечели трето място.

Две втори места в индивидуалната стрелба спечелиха инспектор Богдана Чакалова и ст. полицай Борислав Петров.

Победителите ще вземат участие в Републиканския преглед по стрелба с голямокалибрен пистолет за служители на МВР, който ще проведе от 19 до 21 юни 2013 г. Негов домакини ще бъде ОДМВР – Стара Загора и стрелбищен комплекс „Лозенец”.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн