Жител на гр. Лясковец благодари с писмо на старозагорски полицаи

STZAGORA.NET
В ОДМВР – Стара Загора пристигна благодарност от жител на гр. Лясковец, който на 18 май тази година е получил съдействие от служители на група „Магистрална полиция” при ОДМВР – Стара Загора.

„Намирах се в беда и получих огромна помощ, съдействие и съпричастност от мл. автоконтрольори Сава Савов и Тихомир Петков”, казва в писмото си г-н Качамаков. Около 17 ч същия ден на 39-я километър в Прохода на Републиката се е появила повреда в автомобила на мъжа и той изпаднал в беда.

В писмото си г-н Качамаков пише още: „Поздравявам МВР за отличните служители, които имат в редиците си. А на тези господа лично им пожелавам бързо израстване в кариерата, да заразяват с примера си и останалите служители на МВР, да продължават да работят в същия дух и да градят толкова позитивен образ на българския полицай. Благодаря Ви, момчета, за помощта!” – завършва писмото си г-н Качамаков от гр. Лясковец.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн