Българската асоциация на пенсионерите и Съюзът на репресираните в Стара Загора подкрепиха ПП ГЕРБ за изборите

STZAGORA.NET

Българската асоциация на пенсионерите (БАП) и Съюзът на репресираните в Стара Загора подкрепиха днес ПП ГЕРБ за парламентарните избори на 12 май. “ГЕРБ работи най-добре за България в момента и заслужава да продължи да управлява. Призоваваме всички свестни и почтени хора да гласуват с бюлетина № 15″, каза председателят на БАП Димитър Юнкеров (в средата на снимката), като постави акцента върху привлечените многомилиардни средства по европейски проекти в страната, а в частност и в Стара Загора.

“Граждани, включвайте се в изборите с бюлетина № 15 (на ГЕРБ), защото тя е полезната за обществото и само тя ще донесе онуй, което народът го иска като действителност! – призова 92-годишният Христо Дуков, председател на Съюза на репресираните в Стара Загора (вляво на снимката). Той се обърна към партиите от доскорошната опозиция на ГЕРБ с думите: “Приберете знамената и помислете какво да направите за хората около вас”, след което разказа спомени как преди Втората световна война баща му само с една работническа пенсия е успявал да изхрани 4-членното си семейство.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн