Лиляна Павлова на предизборни срещи в Стара Загора днес: Ще запазим най-ниските данъци в Европа

STZAGORA.NET

Водачът на листата на ГЕРБ в Стара Загора Лиляна Павлова се срещна днес с ръководството и служители на Пътно-строителната компания „Ес Би Ес”. „Ще продължим да строим магистрали и да подобряваме средата в градовете“, подчерта тя пред служителите на компанията.

“Имаме готовност да окажем подкрепа на всички фирми, които са изрядни. Ще запазим най-ниските данъци в Европа, но същевременно ще положим усилия онези фирми, които все още са в сивия сектор, да излязат на светло”, каза Павлова. Такава мярка например е ускорено връщане на ДДС на онези предприятия, които са изрядни, както към държавата така и към своите служители.

„Нашата програма е насочена към това, да създадем условия фирмите да наемат повече хора и доходите в страната да се повишат. Особено внимание ще обърнем на мерките за борба с младежката безработица. Разработили сме мерки, чрез които да стимулираме работодателите да наемат хора до 29-годишна възраст. Предлагаме например държавата да поеме осигуровките на наетите младежи през първите месеци от трудовия им стаж”, заяви Павлова.

Без инфраструктура няма развитие

„Без инфраструктура няма развитие. Парите от ЕС за пътища са отделени само за това. БСП ни обвиняват, че парите за пенсии са отишли за магистрали. Това е популизъм! Ако не ги усвоим ние, те ще отидат за строежа на пътища в друга страна на ЕС, заяви водачът на листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ в Стара Загора на среща със служители в Пътно-строителната компания “Пи Ес Ай” (на снимката).

Попитана какво ще стане, ако инфраструктурните проекти бъдат прекратени, Павлова подчерта, че асфалтът не се яде, но носи поминък и движи икономиката. „Ако БСП дойдат на власт, ЕС отново ще ни спрат финансирането. Вече се случи веднъж“, припомни кандидатът за народен представител.

ГЕРБ няма да допусне увеличаване на осигуровките

По време на среща във фирмата за производство на фолиа и опаковки „Ате Пласт” Лиляна Павлова подчерта, че ГЕРБ няма да допусне увеличаване на осигуровките. Служителите, участвали в срещата, попитаха г-жа Павлова защо трябва да подкрепят човек, който не живее в региона.

„Вярно е, че не съм родена в Стара Загора, но съм много свързана с този край. В работата си като министър имах възможност много добре да опозная региона и проблемите му. Вярвам, че ако получа вашето доверие, ще защитя успешно интересите на областта“, отговори Павлова.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн