Лиляна Павлова, водач на ГЕРБ в 27-ми МИР: Ще стимулираме експортно ориентираните фирми

STZAGORA.NET

„Ще реализираме мерки и стимули за експортно ориентираните български фирми. Ще подпомогнем този важен сектор в икономиката чрез нисколихвени кредити, осигуряване на повече европейски средства по програми за технологично обновление, за обучение, квалификация и преквалификация”. Това каза Лиляна Павлова, водач на листата на ГЕРБ в Стара Загора, при срещата си с ръководството и работещите в „Булметал” АД, гр. Гурково. Фирмата е най-големият производител на метални опаковки в България и осигурява 500 работни места. Основна част от произвежданата продукция е за износ.


„За изминалите четири години в този регион бяха направени много инвестиции в инфраструктурата. Ремонтирани са пътища, детски градини и училища”, каза водачката на листата на ГЕРБ в подбалканския град.

„Над 600 млн. лв. са инвестициите в земеделието, голяма част от които са в Старозагорско. Ще работим за увеличаване на субсидиите за младите фермери, за овощарството и зеленчукопроизводството, за насажденията с рози и лавандула, които се отглеждат в региона”, подчерта Лиляна Павлова.
* * *
Утре (четвъртък, 25 април) Лиляна Павлова ще се срещне в 9.15 ч. с ръководството и работещите в ПСК „Ес Би Ес” в Стара Загора.

В 14.00 ч. кандидати за народни представители от ГЕБР заедно с Лиляна Павлова ще посетят „Ате Пласт” ООД.

От 16.00 ч. започва срещата им с работещите в Пътно-строителната компания „Пи Ес Ай”.

В 17.30 ч. Лиляна Павлова ще подкрепя от трибуните на стадиона в Стара Загора футболния отбор на „Берое”, който се изправя в решаваща полуфинална среща за Купата на България срещу ПФК „Славия”.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн