Издирваният Стоян Стоянов се е самоубил

STZAGORA.NET

Стоян Стоянов

Издирваният от полицията 30-годишен Стоян Иванов Стоянов се е самоубил следобед край Стара Загора, съобщи преди малко в централните си новини Нова телевизия. Малко по-късно това бе потвърдено и от Би Ти Ви. Информацията е била разпространена преди половин час от полицията.

Стрелецът-самоубиец е бил осъждан два пъти – веднъж за 2 години заради притежание на наркотици, и втори път за година и половина заради заплаха за убийство срещу жена на име Стефка.

Има данни, че убитият (по непотвърдени данни – от Стоян Стоянов) дърводелец на Спортното училище в Стара Загора Койчо Колев, за който съобщихме по-рано, е бил свидетел по второто дело на Стоянов.
* * *
Официалното съобщение от полицията за смъртта на издирвания Стоян Стоянов, което дойде преди малко, гласи следното:

“След сигнал на граждани, в 16.56 часа на около 2 километра от Стара Загора е открит обявеният за издирване 30-годишен мъж с огнестрелна рана на главата. В близост до него е намерен пистолет.

Според събраните до момента данни от извършените огледи на тялото и в района на произшествието, става въпрос за самоубийство.

Мъжът беше издирван по подозрение за извършено по-рано същия ден тежко криминално престъпление.

Припомняме, че към 8.48 часа тази сутрин на тел. 112 беше получен сигнал за намерено в задния двор на училище в града безжизнено тяло на 56-годишен мъж.

Действията по разследването продължават под ръководството на окръжната прокуратура.”
#vvv

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн