МОСВ обявява конкурс за деца и юноши (7-18 г.) за рисунка, разказ и предмет, изработен от рециклирани материали

STZAGORA.NET
За трета поредна година Министерство на околната среда и водите организира конкурс за деца „Обичам природата и аз участвам”

Конкурсът се провежда от 25 март до 31 май 2013 г. и в него могат да участват деца и юноши на възраст от 7 до 18 години. Конкурсът е в следните категории:

* Рисунка
* Разказ
* Предмет, изработен от рециклирани материали

Всеки участник може да изпрати до три свои творби за всяка от категориите, които да показват отношение и грижа към природата.

Всяко произведение трябва да съдържа информация за имената на участника, адрес и телефон за обратна връзка. Всички творби трябва да бъдат изпратени по местоживеене на участниците, в срок до 31 май 2013 година, до регионалните структури на министерството – регионалните инспекции по околната среда и водите, басейновите дирекции и дирекциите на националните паркове. Всяка инспекция ще номинира по десет произведения за общонационално оценяване от комисия в състав от петима членове.

Награди:
* Спечелилите първо място във всяка от трите категории ще получат айпад;
* Спечелилите второ място във всяка от категориите – айфон;
* Спечелилите трето място във всяка от категориите – дигитална камера.

Участниците от Старозагорска, Сливенска и Ямболска области и Община Тополовград, област Хасково, могат да изпратят творбите си на адрес: РИОСВ – Стара Загора, град Стара Загора, ул. «Стара планина» №2, п.к. 143, за конкурса „Обичам природата и аз участвам” или на електронната поща на институцията: office@stz.riew.e-gov.bg.
#vvv

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн