Деница Ганева спечели дамското рали в Гълъбово

STZAGORA.NET

През уикенда в Гълъбово се проведе дамско автомобилно състезание за майсторско шофиране. Състезанието се състоя за втора поредна година и бе под патронажа на кмета на общината Николай Тонев.

За участие се явиха 24 жени от предварително записалите се 27. Участничките бяха от Гълъбово, от селата на общината – Обручище, Мусачево, Медникарово, както и от Любимец и Сливен. Състезанието беше оспорвано и състезателките показаха добро владеене на волана. На втория етап журито пусна 16 участнички.

Записалата се 68-годишна дама от Сливен не се яви поради повреда в автомата на стъклата на автомобила й. Но градът под Сините камъни бе представен достойно от Ирина Христова, която спечели наградата „Най-атрактивен шофьор”. Тя участва с атрактивен черен кабриолет BMW.

Наградата „Шофьор–ветеран” бе връчена на 44-годишната Иванка Дочева от Гълъбово. Тя получи гравиран плакет в кутия от червен велур. Като „Най-млад участник” бе отличена Деница Трандева от Гълъбово, на 20 години. Специална награда за участие получи рожденичката Милена Миленкова. В челната тройка се класираха Анелия Миленкова на 3-то място от Гълъбово, Миглена Герджикова на 2-ро от с. Обручище, а купата за първото място грабна Деница Ганева от Гълъбово. Те бяха наградени от Янка Петрова – председател на Общинския съвет в Гълъбово, която им връчи купи, грамоти за участие, ваучери за зареждане на гориво, красиви картини и огромни букети.

Ваучери за 10 литра гориво, грамоти и цветя получиха всички участнички в състезанието. Те бяха наградени от Пламен Бараков – заместник-кмет на община Гълъбово.

За доброто настроение на зрителите се погрижи водещият Венци Мартинов. Известният шоумен забавляваше всички любители на хумора, като внесе ведро настроение в програмата.
*

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн