В Гълъбово посрещат Международния ден на театъра с нов режисьор – Ивелин Керанов

STZAGORA.NET
Ивелин Керанов обещава премиера през май

След оттеглянето по здравословни причини на досегашният им режисьор – Христофор Недков, гълъбовските театрали останаха без такъв, но с желание да продължат да се занимават с театър.

Ивелин Керанов

С огромно желание и надежда да се случи продължението на дейността им, от гълъбовският театрален състав поканиха за режисьор директора на Драматичен театър “Гео Милев” в Стара Загора Ивелин Керанов .

След направената среща в Община Гълъбово между зам.-кмета по културата Димитър Василев и г-н Керанов за изискванията на двете страни, се стигна до споразумение. Двамата по-късно се срещнаха и с част от гълъбовските актьори и с директора при Дома на културата в Гълъбово Румяна Димова.

След приятната и обнадеждаваща среща и запознанство стана ясно, че ще се върви към нова постановка. Гълъбовските актьори са готови да работят упорито, с редовни репетиции, за да не изпуснат сезона. Режисьорът от своя страна възнамерява премиерният спектакъл да се играе още в края на месец май.

Гълъбовската трупа е от непрофесионални актьори. Досега те са се насочвали към комедийни постановки, печелили са много награди от различни фестивали в страната.

По повод Международния ден на театъра – 27 март, гълъбовският колектив на Мелпомена ще има двойна радост – ще посрещне празника с така желания нов режисьор и с новата възможност, която получиха за продължаване дейността си.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн