Младежи от МОС и деца от домовете готвят мартеници за старозагорските полицаи

STZAGORA.NET

Младежки общински съвет Стара Загора заедно със своите приятели от домовете за деца, лишени от родителски грижи – „Българка”, „Теофано Попова” и „Мария Терезия”, в събота (23 февруари) в продължение на цял следобед изработваха мартеници, с които на 1 март да закичат полицейските служители от Първо и Второ районно управление „Полиция” в Стара Загора.

В ателието на сръчните помагачи на Баба Марта участваха 20 млади общественици и над 30 деца на възраст между 10 и 12 години от домовете за деца. В залата на Младежкия дом в първия почивен ден от кратката междусрочна ваканция бяха изработени над 500 мартеници. Всяка една от тях ще бъде подарена с пожелание за много здраве и късмет.

На 1-ви март Младежкият общински съвет – Стара Загора ще посрещне и закичи с мартеници в началото на работния им ден органите на реда пред двете районни управления в града, както и пред Областната дирекция на МВР – от 08:00 ч до 08:30 ч.

Говорител ОДМВР Стара Загора: Ваня Кръстева
*

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн