Клуб “Отворено общество – Стара Загора” отбелязва 17 години от създаването си

STZAGORA.NET
Сдружение “Клуб Отворено общество – Стара Загора” навършва на 25 януари (петък) 17 години от създаването си, изграждайки историята на гражданското общество у нас чрез множество проекти, развивайки доброволческата работа с прякото участие на млади хора, разгръщайки широка информационна кампания за просвета и грамотност по развитие на местното самоуправление.

На 26-и януари също така се отбелязва 6-годишнината от създаването на социалната услуга в общността “Дневен център за възрастни с ментални увреждания и хронични психични проблеми”. Тук с помощта на специалисти и съвременна методика се оказва психосоциална помощ за хора с увреждания.

“Празникът е ден, в който отбелязваме достиженията си, изказваме благодарност на всички, които работят тук, на партньорите за споделените цели и постигнати успехи, на доброволците, приятелите, съмишлениците, които продължават да ни бъдат опора и днес и ще продължат с нас и утре – пишат от Клуб “Отворено общество – Стара Загора”. – Благодарим на представителите на местната власт, на институциите, на фирмите, на колегите ни от НПО! Благодарим и на всички колеги и приятели от медиите, без чието участие нашите цели и задачи нямаше да достигнат до обществото! Благодарим на всички, които са работили и споделяли идеята на малкия клуб “Отворено общество” в нашия град!”

Програмата за деня (25.01.2013) включва:

9:00 часа Света Божествена литургия и Молебен за здраве в параклис “Св.Св.Козма и Дамян”
14:00 часа – На седянка – с участието на потребителите, екипа, доброволците, приятелските, съседските и фамилни общности.
*

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн