Откриха нова стрийт фитнес площадка в кв.”Зора” по инициатива на общински съветник от ГЕРБ

STZAGORA.NET

В старозагорския квартал „Зора”, в двора на бившата детска градина, по инициатива на общинския съветник от ПП ГЕРБ Добрин Янков днес бе открита нова стрийт фитнес площадка.

Официални гости на мероприятието бяха кметът на Стара Загора Живко Тодоров, председателят на общинския съвет Емил Христов, общински съветници от ГЕРБ и граждани от квартала.

Участие в откриването взе танцoва формация „Addicted to dance” към клуб „ST Dance”. Всички присъстващи имаха възможността да погледат и демонстрации на базови упражнения за корем и гърди от професионалисти в областта на фитнеса.

Помощ в изграждането на съоръжението оказа младежката структура на партията. Инициативата намери подкрепа и съдействие и от страна на Община Стара Загора.

Пространството около бившата детска градина е облагородено, обособени са алеи, оградени са два пясъчника за игра, поставени са пейки и кошчета за отпадъци.
*

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн