Номинираха кмета Живко Тодоров за председател на Младежкия консултативен съвет

STZAGORA.NET

В средата на октомври официално ще бъде учреден Младежкият консултативен съвет към Община Стара Загора. Това стана ясно на среща между млади хора членове на различни неправителствени организации, зам.-кмета Иванка Сотирова и председателя на Общинския съвет Емил Христов.

В работното заседание участие взеха представители на Националния младежки форум, СНЦ “Различният поглед”, Ротаракт клуб, РМС „Инициатива”, клуб „Зараза” към сдружение „Самаряни”, „Алтернатива 55”, „Младеж за разбирателство”, Младежки общински съвет, Български младежки червен кръст, ансамбъл „Нашенци”, Прабългарска школа за оцеляване БАГА-ТУР, клуб по конен спорт „Феномен” и др.

По време на срещата стана ясно, че вече е изготвен проектоустав за работата на Младежкия консултативен съвет, управителният му орган ще се състои от 7 или 9 души, всеки от които ще отговаря за различни ресори. Младежите издигнаха номинацията на кмета Живко Тодоров за председател на Младежкия консултативен съвет.

За 18 октомври е насрочена среща между ръководството на общината и младежките организации, на която ще бъде обявен съставът на Управителния съвет на Младежкия консултативен съвет, направленията в които ще се работи и целите, които трябва да бъдат постигнати през следващата една година.
*

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн