Областният председател Трифон Митев укори Антон Кутев за “СПИН”-скандала в БСП

STZAGORA.NET

Трифон Митев

Председателят на Областния съвет на БСП в Стара Загора Трифон Митев поиска Антон Кутев да се извини на Корнелия Нинова за “СПИН”-сравнението си. Позицията му е публикувана днес в сайта на ОблС. В нея се казва следното:

Обидно е!

Направи ни за смях Антон Кутев с изявленията си, че членството в БСП се предава като СПИН – а! Каквото и да си е мислил, че казва и прави, той няма право на подобни изказвания.

Ако моите деца имат леви политически разбирания, то е защото са направили своя избор с мисъл и със сърце.

Обидно е!

И цялата схватка с Корнелия Нинова е обидна!Той я сведе на примитивно ниво!Това го няма дори и в неписаните правила за удари под кръста в политиката – да посягаш, макар и само с думи, на семейството!И да позволяваш по този начин случайни за политиката, но не случайно попаднали в нея хора да се подиграват с БСП!

Някой може ли да си представи, че член на партийното ръководство отпреди 1989 година и от първите години на прехода ще направи изявление като това на Антон Кутев?

Най-доброто е Кутев да се извини на БСП и нейните членове и симпатизанти, на Корнелия Нинова – като майка, жена и колежка, с която до скоро е работил.

*  *  *

Б.Р.: Този следобед и Контролната комисия на БСП препоръча на депутата Антон Кутев да се извини, и то незабавно и недвусмислено, заради това, че сравни партията със СПИН, съобщи председателят на комисията Мая Манолова.
*

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн