НАП Стара Загора продава търговски сгради и селскостопански имоти

STZAGORA.NET
На 30 август и 3-ти септември предстои провеждането на два търга в Офиса на НАП в Стара Загора.

В края на август ще се проведе търг на недвижими имоти от двора на ЗСПК „Устрем”, село Найденово. Продават се дърводелска и коларожелезарски работилници – общо 500 кв.м, административна сграда с размер 450 кв.м, обор за животни 500 кв.м и два краварника, всеки по 500 кв.м. Търгът е насрочен за 30 август от 14.00 часа.

Предмет на публична продан е и идеална част от търговска сграда в землището на с.Сърнево с площ от 97 кв.м., ведно с правото на строеж. Търгът ще се състои на 3 септември от 14,00 часа в сградата на НАП в Стара Загора на ул.”Кенали” 1.

Условията за провеждането на търговете с тайно наддаване и списъкът с подробно описание на сградите са публикувани на страницата на НАП в интернет на адрес: www.nap.bg. Заинтересованите лица могат да участват в търговете след заплащане на депозит в размер на 20% от обявената начална продажна цена.

Допълнителна информация за часовете за оглед на терените, имената и телефоните за контакт с публичния изпълнител, водещ търга, се съдържа в обявите за публичната продан на интернет страницата на НАП.
*

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн