Благодарствени писма на областния управител Недялко Недялков до институциите, гасили пожара в Сакар

STZAGORA.NET

Недялко Недялков

Областният управител Недялко Недялков изпрати благодарствени писма до служителите на редица институции, участвали в потушаването на пожара, лумнал на 26 юли в Сакар планина на територията на областите Стара Загора и Хасково.

В благодарствения адрес до Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението”, Втора тунджанска лека пехотна бригада, „Мини Марица изток” ЕАД, Държавно горско стопанство Стара Загора, РИОСВ, до доброволци от с. Главан и община Гълъбово се казва: „Добрата новина е, че през тези три дни в овладяване на огнената стихия не се стигна до човешки жертви от цивилното население и до травми на гасаческите групи и бе предотвратено разрастването на пожара към близките землища на селата Главан, Орлов дол, Владимирово и Черепово.

Благодаря на всички служители и граждани, участвали в потушаването на пожара за изключителния професионализъм, смелост и отговорност, които проявиха при изпълнение на служебния си дълг. Надявам се, че достойната постъпка на всички вас ще бъде поощрена като пример за подражание и перфектно отношение към гражданите. Приемете моите най-сърдечни пожелания за здраве и професионални успехи!”, пише в благодарствените адреси областният управител.
*gerb

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн