Пиян водач прегази спящ край палатков лагер

STZAGORA.NET
На 01.07.т.г. около 05.00 часа на язовир «Копринка», в землището на с. Горно Черковище, община Казанлък, извън републиканската пътна мрежа по наземен път в посока за селото се движел лек автомобил “Опел Вектра” със старозагорска регистрация, управляван от 21-годишния В.П. от с. Горно Черковище. Автомобилът излиза от наземния път, за да заобиколи палатков лагер, но минава през спящия на земята Р.К., 21-годишен, от с. Горно Черковище, който получава натъртвания по цялото тяло, но е без опасност за живота. След допускане на ПТП-то В.П. качва пострадалия в колата си и го откарва до центъра на селото, след което се укрива и е издирен около 09.10 ч. на същата дата. Тестван е с дрегер за употреба на алкохол, който отчел 1,95 промила. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Казанлък.
* * *
На 01.07.т.г. около 15.50 ч. по автомагистрала «Тракия» в посока от Пловдив за Стара Загора на км 166-я километър поради движение с несъобразена скорост самостоятелно катастрофира, блъскайки се вляво в разделителната мантинела, л.а. “Шкода Октавиа” с полска регистрация, управляван от 38-годишната А.П. от Полша, с който се придвижвали и 41-годишният й съпруг и двете им деца – на 12 и 5 години. От инцидента няма сериозно пострадали (поляците са получили медицинска помощ в чирпанската болница, след което са освободени без опасност за живота).
* * *
На 01.07.т.г. около 18.30 ч. на старозагорската улица «Никола Петков» до магазин «Рено» поради движение с несъобразена с пътните условия и интензивността на движението скорост мотоциклет «Хонда» със старозагорска регистрация, управляван от 32-годишния М.П. от Николаево, застига и блъска отзад движещия се пред него лек автомобил «ВАЗ» със старозагорска регистрация, управляван от 56-годишния С.И. от Стара Загора. От ПТП-то водачът на мотоциклета получил охлузни рани по гърба, лявата ръка и двата крака, но е без опасност за живота.
*

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн