Пиян англичанин блъсна с джипа си и уби мотоциклетист от Чирпан; двама простреляни в Александрово при битов скандал

STZAGORA.NET
На 23 юни около 14.25 часа в с. Найденово, община Братя Даскалови, джип «Чероки» с английска регистрация, управляван от 59-годишния английски гражданин М.Л., навлиза в насрещното платно за движение и удря движещия се срещу него мотоциклет “Сузуки Интрудер 800″ с пловдивска регистрация, управляван от 37-годишния Г.Х. от Чирпан. От ПТП-то пострадал мотоциклетистът, който е откаран в Центъра за спешна медицинска помощ в Братя Даскалови, където починал около 16.00 ч, съобщиха от полицията. Водачът на джипа М.Л. е тестван за употреба на алкохол с дрегер, който отчел 2.07 промила. На водачът е взета кръвна проба и е задържан за срок до 24 часа.

На 23 юни около 13.30 ч. в Районно управление «Полиция» – Казанлък е получено съобщение за инцидент в с. Александрово, община Павел баня, при който са простреляни двама мъже. Установено е, че след възникнал около 13.00 ч. скандал на ул. «Вардар» 7 между 34-годишния М.К., баща му – А.К., 56-годишен (и двамата от с. Александрово) и Ю.Т., 59-годишен и сина му – М.Т., 37-годишен (също от с. Александрово), М.К. произвел три изстрела със законно притежаваната самозарядна ловна пушка «Байкал МР 153», калибър 12, в резултат на което Ю.Т. получил огнестрелна рана в левия крак в областта на подбедрицата, а синът му – М.Т. – огнестрелни рани в двата крака в областта на подбедриците. Ю.Т. е настанен под наблюдение в казанлъшката болница с опасност за живота, а синът му е транспортиран и настанен под наблюдение в МБАЛ – Стара Загора, с опасност за живота. М.К. е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.
*vvv

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн