Невен Маджаров поема позицията мениджър верига на доставките в „Загорка“ АД

STZAGORA.NET

След успешното управление на Закупуване, Логистика и Инвестиционни проекти, Маджаров ще ръководи и производствената дейност и Управление на Качеството в пивоварната в Стара Загора

Невен Маджаров

Невен Маджаров поема управлението на отдел Верига на доставки в пивоварна Загорка. Това обхваща звената: производство, качество, логистика и инвестиционни проекти. Функцията Мениджър верига на доставки е от изключително значение за развитието на организацията. Фокусът на дейността на отдела отговаря на водещата амбиция на компанията – да реализира иновации от високо ниво, да произвежда и предоставя на българския потребител висококачествени продукти и да повишава ефективността на процесите. Маджаров споделя, че основното предизвикателство, пред което се изправя ще бъде „да ангажираме цялата организация в постигането на целите и реализираме в средносрочен план амбицията да се наредим сред 10-те най-успешни пивоварни в Централна и Източна Европа*“.

В компания Загорка Маджаров започва като Мениджър закупуване през януари 2007. През март 2009 г. поема позицията Мениджър управление на доставките (Закупуване, Логистика, Инвестиционни проекти). Сега той заема длъжността Мениджър верига на доставки, като преди да встъпи в нея, преминава през интензивно обучение в компании от семейството на Heineken в Австрия, Унгария и Гърция. Преди да започне работа в „Загорка“ АД, Маджаров работи като инженер в Австрия, заема последователно позициите Специалист Закупуване, Мениджър Закупуване и Мениджър Ключови клиенти в „Данон Сердика“. Маджаров е завършил ТУ-София, женен, с две деца.

Доскоро управлението на отдел “Верига на доставки” се разделя между Мениджър пивоварна и Мениджър управление на доставките, които сега са обединени във функцията на Невен Маджаров. Изпълняващият доскоро длъжността Мениджър пивоварна – Александър Бринкеринк, поема позицията Мениджър верига на доставки в структурата на Heineken в Хаити.

*В Централна и Източна Европа Heineken притежава и управлява 43 пивоварни.
-vvv

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн