“Мини Царица Роза” вече няма да е конкурс, а празник на децата

STZAGORA.NET
За поредна година в рамките на Фестивала на розата Казанлък ще си избира и малка царица. “Мини Царица Роза” променя тази година конкурсния си характер и се превръща в празник на децата и техните дарби, за да носи радост на всички. Тази година и малката царица има мисия и тя е – да помогне на доброто да победи.

На 25 май в Казанлък малките “абитуриентки” от детските градини на Казанлък ще станат участници не просто в конкурс “Мини Царица Pоза”, а ще помагат в една важна мисия.

Във вълнуващото състезание в залата на ДК “Арсенал”, в което участват деца и кукли, малките феи ще покажат най-добрите си качества, ще изпеят най-звучните песни, ще кажат най-красивите думи и изпълнят най-хубавите танци.

Целта е много важна – да победи доброто и красивото. “Мисията” е организирана със съдействието на Варненския куклен театър, а накрая всички ще бъдат победители, защото ще помогнат на доброто.

Началото на конкурса-спектакъл ще е от 11 часа.

Най-талантливата измежду талантливите ще бъде избрана за “Мини Мис Царица Роза” и ще стане част от празничното карнавално шествие на Казанлък.

В него ще дефилират и всички останали малки миски.

Диляна БОБЕВА
*

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн