“Автобусни превози” ще изкара колите си по старозагорските линии и утре сутринта. Автобусите на “Юнион Ивкони” вече са тук

STZAGORA.NET

Управителят на “Автобусни превози” – Стара Загора Ангел Делчев съобщи преди малко, че утре колите ще излязат по маршрутите си както досега. Към момента няма данни за контакти между фирмата-превозвач и общината, с изключение на това, че в общината е получено писмо, подписано от г-н Делчев, с което той обявява решението си за продължаване на работата.

“Ще изчакаме до утре (сряда) вечер, когато е последният срок за внасянето на неустойката по сметка на общината”, заяви за stzagora.net зам.-кметът Йордан Николов.

Междувременно днес в Стара Загора продължиха да пристигат автобуси на “Юнион Ивкони”, готови да поемат обслужването на линиите, ако се стигне до разваляне на договора с превозвача (на снимките – част от тях на паркинг до “Техномаркет” в кв.”Железник”).

*

share button

1 коментар on ““Автобусни превози” ще изкара колите си по старозагорските линии и утре сутринта. Автобусите на “Юнион Ивкони” вече са тук”

  • иван wrote on 23 май, 2012, 10:24

    Юнион-Ивкони – основен спонсор на ГЕРБ


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн