Убиха 56-годишен мъж в кв.”Лозенец”

STZAGORA.NET
56-годишен мъж е бил нападнат и убит в ромския квартал на Стара Загора, съобщи агенция КРОСС.

Кървавата разпра се разиграла в четвъртък сутрин. Причина за нея бил скандал, който избухнал преди това в центъра на града. При него 56-годишният мъж пробол с нож в бедрото друг, 27-годишен. Раненият разказал на роднините си за скандала, които от своя страна решили да търсят отмъщение.

Така четиримата роднини, единият от които на 15 години, отишли и започнали да бият 56-годишният мъж, след което единият извадил нож и го наръгал в сърцето.

Жертвата е откарана в ЦСМП – Стара Загора, където е починала. Аутопсия на тялото ще бъде направена в Съдебна медицина – Стара Загора.

Нападателите са задържани.

Ето какво е записано в полицейския бюлетин по повод кървавия инцидент:

На 17 май в 11:37 часа във Второ РУ «Полиция» – Стара Загора е получено съобщение за възникнал побой в кв.”Лозенец”, в близост до “Млечна кухня”. При посещение на място е установено, че при възникнал скандал и последвал побой между Ж.А. /56 г./ и четирима мъже, на 56-годишния мъж е нанесена прободна рана с остър предмет в областта на сърцето. Той е откаран в ЦСМП – Стара Загора, където е починал. Аутопсия та тялото ще бъде направена в Съдебна медицина – СтараЗагора.

Лицата, участвали в побоя, са установени и задържани – А.М. /45 г./, Г.И. /21 г./, С.М. / 43 г./, А.И. / и 15-годишен младеж.

В хода на провежданите оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия служителите на реда са установили, че повод за сбиването и последвалото намушкване е възникнал скандал около 10:00 ч. в центъра на Стара Загора. Тогава в близост до универсален магазин между 27-годишния С.И. и Ж.А. е възникнал скандал, в който последният е нанесъл прободна рана с нож в бедрото на десния крак на С.И. Впоследствие нараненият мъж е споделил за инцидента със задържаните, които са негови роднини. Извършен е оглед на местопроизшествието и претърсвания в домовете на задържаните лица. Във Второ РУ «Полиция” – Стара Загора е образувано е досъдебно производство по чл.115 от НК. Работата по изясняване съпричастността на лицата към извършеното убийство продължава.
*

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн