24 красавици ще дефилират в сряда на полуфинала за “Царица Роза”

STZAGORA.NET
Утре (сряда, 2 май) от 20 часа в дискотека “Корпус” в Казанлък започва полуфиналният кръг на тазгодишния конкурс за “Царица Роза”, на който ще дефилират 24 красавици, кандидатки за короната. Те бяха избрани на продължилите две седмици в тази дискотека подборни кръгове между училищата.

На полуфинала организаторите планират претендентките да покажат прелести, грация, стил и чар в два тура: на първия – с кавалери, а на втория – сами. И за двата тура девойките имат пълната свобода да изберат начина и визията, с които да се представят. За подкрепа на кандидат-цариците регламентът предвижда всяка от тях да доведе със себе си по трима гости.

Седемчленно жури ще отсява най-достойните, които следва да стигнат и до финала на конкурса. Спектакълът ще бъде на 1 юни, петък, от 19 часа в Дом на културата “Арсенал”.

За първи път тази година всички полуфиналистки ще участват в специална програма, до самия избор на “Царица”. От попълнените анкети от кандидатките става ясно, че тази година най-голям е броят на претендентките за короната, родени под знака на Рака. Всички мечтаят да продължат да учат във ВУЗ, като повечето от тях са избрали за своя бъдеща професия журналистиката.

Деляна БОБЕВА
*

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн