Проект на РЗИ и МЗ в училищата: „Аз не пуша, не пуши с мен и ти”

STZAGORA.NET
Под патронажа на Регионална здравна инспекция – Стара Загора се провеждат заключителни дейности по проект на Министерство на здравеопазването „Животът на нашия клас – За живот без тютюн 4”.

На 20. 04. 2012 г. от 14. 10 часа във ІІ ОУ „П. Р. Славейков” – Стара Загора (кабинет по музика) учениците от ІІа клас ще изнесат представление.

Изявата е част от заключителните дейности по проект „Аз не пуша, не пуши с мен и ти” в рамките на проекта на Министерството на здравеопазването „Животът на нашия клас – За живот без тютюн 4”.

Поредицата от дейности през тази учебна година са посветени на обучението на връстници от връстници. До този момент идеята е представена на Іа, Ів и ІІІв класове. Предстоят обучения и на четвъртокласници от техните съученици.

ІІ ОУ „П. Р. Славейков” участва за поредна година в инициативата на МЗ с четири паралелки. От Стара Загора има участие и СОУ „Хр. Смирненски”. Министерство на здравеопазването инициира идеята „Животът на нашия клас – За живот без тютюн” за четвърта поредна година. В началото на следващата учебва година предстои петото издание на конкурса.

Д-р Златина НАНЕВА,
директор на РЗИ – Стара Загора

*vvv

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн