Стара Загора иска да бъде домакин на финала за Купата на България

STZAGORA.NET

Живко Тодоров

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров предлага стадион „Берое” за финалния мач от турнира по футбол за Купата на България. Днес той изпрати писмо с това предложение до президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов и президента на Българска професионална футболна лига Стефан Капралов.

В писмото Тодоров изразява готовността на спортната общественост, на многобройните фенове на футбола и административното ръководство на Общината за провеждането в Стара Загора на финалния двубой от турнира по футбол за Купата на България, между отборите на „Лудогорец” и „Локомотив” – Пловдив, който ще се проведе на 16 май 2012 г. Според него „стадионът под Аязмото разполага с всички необходими условия за финалната среща – ново осветление, добре поддържан терен, достатъчен капацитет от седящи места и най-вече уникална атмосфера!”.

„Убеден съм, че стадион „Берое” ще бъде пълен и атмосферата ще бъде подобаваща за финал. Стара Загора се намира в центъра на България, което ще допринесе за възможността много фенове на футбола да видят на живо предстоящия двубой”, пише още старозагорският кмет.
*vvv

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн