Илиан Илиев отива в “Левски” от есента, ще го наследи Ивко Ганчев

STZAGORA.NET

Илиан Илиев

От новия футболен сезон 2012/2013 „ПФК Берое-Стара Загора” ще бъде с нов старши-треньор. Мястото на Илиан Илиев ще заеме сегашният му помощник Ивко Ганчев. Ръководството на клуба уважи решението на Илиев да напусне „Берое” и отиде в „Левски”, съобщиха от пресцентъра на дружеството-собственик на отбора.

„Илиан Илиев положи основата за изграждане на един силен „Берое”. Аз и цялото ръководство на клуба приемаме решението му и му желаем успех. Държим на това да запазим добрия екип, който изградихме.

Ивко Ганчев

Заставаме зад Ивко Ганчев. Гласуваме му пълно доверие, като залагаме на неговите професионални качества. Продължаваме да следваме целите на клуба, сред които са: изграждане на силен представителен тим, който да бъде сред водещите в страната, развитие на Детско-юношеската школа на „Берое”, модернизиране на спортно-техническата база”, заяви Боян Боев – председател на СД и изпълнителен директор на „ПФК Берое-Стара Загора”.
*

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн