Ивко Ганчев: “Берое” излиза за победа срещу “Монтана” в неделя

STZAGORA.NET

Ивко Ганчев

„Излизаме за победа срещу ПФК „Монтана”. Ще подходим с нужното внимание, за да се поздравим с трите точки”, това заяви на пресконференция в Стара Загора помощник-треньорът на ПФК „Берое” Ивко Ганчев.

В предстоящия двубой на терена няма да излязат трайно контузените Деодоне Овона и Георги Божанов. С лека травма е Милен Танев, който също няма да играе на мача с ПФК Монтана”.

Вчера защитникът на ПФК „Берое” Ваня Джаферович бе опериран в болница „Свети Дух” в Загреб. Операцията бе извършена успешно от д-р Саша Янкович. Ваня Джаферович получи контузия в дясното коляно по време на срещата на „Берое” с „Черноморец”. Той ще пропусне не само мача с „Монтана”, но и останалите срещи от този футболен сезон.

ПФК „Берое” излиза на терена срещу ПФК „Монтана” в неделя от 17.00 часа на стадион „Берое”. Билети се продават във фенмагазина на ул. „Свети Княз Борис” 63 в Стара Загора на цена от 3.00 лева.
Утре отборът на зелено-белите заминава на лагер на Старозагорските минерални бани.
*

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн