ОИЦ ще разясни възможностите за квалификация на библиотекари по ОП “Развитие на човешките ресурси”

STZAGORA.NET
На 30 март 2012 г. от 9.00 часа в залата на първия етаж в Регионална библиотека “Захарий Княжески” Областният информационен център – Стара Загора организира информационна среща на тема „Възможности за квалификация на библиотекари по схема “Квалификационни услуги и обучение за заети лица – фаза 3″ (компонент 2), ОП “Развитие на човешките ресурси” .

На срещата ще бъдат представени възможностите за кандидатстване с проекти на работодатели за квалификация и преквалификация на служители, предоставяни по схемата. Ще бъдат разяснени възможностите за кандидатстване на читалищата за организиране на квалификационни курсове за работещите в библиотеките служители в рамките на финансирани по схемата проекти, както и изисквания и необходими документи за кандидатстване.

За предоставяне на допълнителна информация са поканени Дирекция „Бюро по труда”, Асоциация „Съвременни читалища” и Българска библиотечно-информационна асоциация”.

Програма:

09.00–10.00 Регистрация на участниците
10.00–10.15 Откриване – Снежана Маринова, директор на Регионална библиотека ”Захарий Княжески”
10.15–10.20 Представяне на ОИЦ, Петя Ацинова, управител
10.20–11.15 „Възможности за квалификация на библиотекари по схема ‘Квалификационни услуги и обучение за заети лица – фаза 3’ (компонент 2), ОП ‘Развитие на човешките ресурси’”
- представяне на схемата – ОИЦ – Стара Загора и ОД „Бюро по труда, Стара Загора
- доставчици на квалификационни обучения в сферата – Асоциация „Съвременни читалища” и Българска библиотечно-информационна асоциация”, инж. Георги Петров, председател на Асоциация „Съвременни читалища”
11.15–11.30 Дискусия
11.30–11.45 Кафе пауза
11.45–12.00 Индивидуални въпроси и отговори по темата
*

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн