“Дон Корлеоне” е новата марка цигари на старозагорската фабрика

STZAGORA.NET
Нова марка цигари “Дон Корлеоне” пусна преди няколко дни “Слънце Стара Загора Табак”, съобщи за медията ни директорът на дружеството Стефан Славов. Те се продават на цена от 4.60 лв. кутията. Към настоящия момент новите цигари се предлагат в магазините на големите градове – София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора, а скоро ще могат да се купят и в цялата страна, уточни директорът. Те ще се предлагат в 3 разновидности на опаковката – white, black и bordeaux (бяло, черно и тъмночервено).

“Идеята за такава марка цигари не е нова. Клиенти на фирмата продават пури “Дон Корлеоне” от 3 години и имаха идея да разширят гамата си на производство и с цигари със същото име. Ние им помогнахме да ги направят, защото имаме дългогодишен опит в тази област”, коментира Стефан Славов.

95% от производството на 100-годишната старозагорска цигарена фабрика сега е за износ. Новата марка “Дон Корлеоне” също ще е експортно ориентирана. “От следващия месец започваме да ги изнасяме. Вече имаме сключени предварителни договори с клиенти от Европа и Азия”, каза директорът на “Слънце Tабак”, но не пожела да уточни кои са те.

Иванка ПЕТКОВА
*

споделяне в социални мрежи

2 коментари on ““Дон Корлеоне” е новата марка цигари на старозагорската фабрика”

  • Анонимен wrote on 26 март, 2012, 22:05

    mnogo debela cena pushete si gi 

  • Янко wrote on 27 март, 2012, 10:41

    ахаххахаххаха


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн