Информационният център на НАП и офисите на НАП – с удължено работно време

STZAGORA.NET
Информационният център на приходната агенция вече ще работи с удължено работно време заради наближаващия край на данъчната кампания.

Консултантите на агенцията ще отговорят на позвънявания към телефон 0700 18 700 от 8,30 до 18,30 ч всеки делничен ден вместо, както досега, в интервала от 9 до 17,30 ч. Промяната е валидна от вторник, 27 март и ще действа до последния ден за подаване на данъчни декларации от физически лица – 2 май 2012 г.

На телефона на информационния център на НАП гражданите и представителите на фирми могат да получат съвет за декларирането и плащане на данъци и осигурителни вноски, както и възможност за автоматична проверка на здравния си статус или справка за регистрация по ДДС на конкретна фирма.

Обаждането към телефон 0700 18 700 е на цената на градски разговор от цялата страна от стационарен телефон и според конкретната тарифа при обаждане от мобилен.

Офисите на НАП в Стара Загора и Казанлък започват работа с клиенти сутрин от 8.00 часа, по традиция без прекъсване, вечер до 18.00 часа. Удълженото работно време ще се спазва до края на данъчно-осигурителната кампания – 2 май 2012 г.

Всички, които все още не са подали своите декларации, могат да ползват възможните алтернативни начини за изпращането им: по пощата с обратна разписка, с куриер, по Интернет – подписани с електронен подпис, или на място в офисите в Стара Загора и Казанлък.

Новото удължено работно време е в удобство на гражданите и фирмите и към момента среща положителните им отзиви.
*

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн